Mysteryland 2015 in de HaarlemmermeerHaarlemmermeer – Het Floriadeterrein in Hoofddorp dit weekeinde weer het toneel van Mysteryland. Het dancefestival van ID-T is dit jaar zowel op de zaterdag als op de zondag. Een aantal mensen kunenn op de speciale Mysteryland camping kamperen. . Op de vele podia staan optredens gepland.

De 60.000 kaarten voor de zaterdag zijn allemaal verkocht, voor zondag waren er wel nog kaarten beschikbaar.

Mysteryland was in 1993 voor het eerst en is daarmee het langstlopende elektronische muziekfestival ter wereld, stelt organisator ID&T. Het festival gaat nu ook over de landsgrenzen. Zo vond in 2011 de eerste Mysteryland plaats in Chili en afgelopen mei stond het festival in Amerika, op het Bethel Woods-terrein waar eind jaren 60 het legendarische Woodstock was.