Dode bij schietpartij Carpool De Meern bij A12De Meern – Zaterdagavond rond tien uur is de 37 jarige Aziz Anzi uit Almere dodelijk getroffen bij een schietincident op de carpoolplaats bij de Meern.

De politie kreeg melding van een schietpartij op de Meerndijk. Direct hierop zijn meerdere eenheden ter plaatse gegaan. Op de locatie werd een personenauto aangetroffen met daarin een overleden slachtoffer. Meteen is de parkeerplaats ruim afgezet, en zijn de eerste gesprekken met getuigen gevoerd. Technisch-forensisch onderzoek naar sporen loopt nog steeds.

Getuigen

Ten tijde van het schietincident bevonden zich ongeveer 50 leden van een Peugeot- autoclub op het terrein. Zij verzamelden zich daar en de politie is op zoek naar deze getuigen. Deze getuigen kunnen zich melden aan het politiebureau.