Schietpartij aan de Baarsjesweg in AmsterdamAmsterdam – De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag uitgebreid onderzoek gedaan op de Baarsjesweg in Amsterdam. Op de Baarsjesweg zou een schietpartij hebben plaatsgevonden. Een buurtbewoner gaf aan zo’n zes schoten te hebben gehoord waarna de dader er vandoor is gegaan.

De Baarsjesweg was ter hoogte van de Kinkerbrug afgesloten met politielint. Op de grond waren diverse bakjes gezet welke agenten mogelijk op kogelhulzen hebben gezet. Voor zover nu bekend is er niemand bij de schietpartij (gewond) geraakt. Het is nog onbekend wat de toedracht van de schietpartij is geweest en wat er is geraakt.

Medewerkers van de Forensische Opsporing hebben alle sporen veilig gesteld en zijn een uitgebreid onderzoek gestart. Op de straat en bij diverse auto’s zijn foto’s gemaakt.

Het is nog niet bekend hoelaat de schietpartij heeft plaatsgevonden, het persalarm is rond kwart voor twee door de politie verstuurd.