Vrachtwagen met grind op z’n kant op de N202 bij Velsen-ZuidVelsen-Zuid – De bestuurder van een vrachtwagen met grind is donderdagochtend de controle over zijn voertuig verloren en op z’n kant terecht gekomen. Het ongeval gebeurde rond half zes toen de man over de Amsterdamseweg (N202) richting Velsen-Zuid reed en het ter hoogte van Snow Planet mis ging.

De wagen kwam op z’n kant terecht en een deel van het grind op de weg terecht kwam. Naast politie en ambulance kwame de brandweer ter plaatse om de man uit zijn benarde positie te bevrijden. Het raam van de vrachtwagen werd verwijderd om de chauffeur uit z’n wagen te halen. Na bevrijding is hij opgevangen door ambulancepersoneel en naar het ziekenhuis gebracht voor verdere zorg.

De N202 tussen Velsen-Zuid en Amsterdam is door het ongeval gestremd voor verkeer.