Santpoort-Noord – Een motorrijder is woensdagmiddag over een busje gevlogen na een aanrijding in Santpoort-Noord. Rond kwart over twaalf ging het mis op de Broekbergenlaan toen een bestuurder van een busje vanaf het tankstation linksaf de weg op wilde rijden. De man verleende geen voorrang aan de motorrijder.

De motorrijder klapte in de zijkant van het busje en vloog op de grond. De man is opgevangen door ambulancepersoneel. De motorrijder is uitvoerig gecontroleerd door ambulancepersoneel maar kwam gelukkig met de schrik vrij. Zijn motor liep wel veel schade op.

De Broekbergenlaan was tijdens de afhandeling van het ongeval afgesloten voor verkeer. Automobilisten vanuit Haarlem moesten passeren via het tankstation en het verkeer vanuit de andere richting moest via de Huis ten Biltstraat hun weg vervolgen. Rond twee uur kon de weg weer worden vrijgegeven.