Haarlem – Een filiaal van de New York Pizza in Haarlem is vrijdagavond het doelwit van een overval geweest. Even na tienen drongen de overvallers het filiaal aan de Rustenburgerlaan binnen en bedreigde het aanwezige personeel.

Na de overvallers zijn de daders er op een scooter vandoor gegaan. Er is direct een zoekactie gestart waarbij onder meer burgernet is ingezet. Via burgernet werd gevraagd uit te kijken naar de drie jongens op de scooter. Een van de overvallers had een doek voor zijn mond en was rond de 25 jaar oud. Een van de andere overvallers droeg een blauw shirt.

De pizzeria is door de politie afgezet met lint en agenten hebben de aanwezige medewerkers ondervraagd. Een politiehond heeft in de omgeving afgezocht. De daders zijn vooralsnog niet gepakt, voor zover bekend hebben de daders geen buit gemaakt.