Haarlem – Een politiehond is in de nacht van zondag op maandag met de ladderwagen van de brandweer op het dak gezet van het Coornhert Lyceum. Omwonenden van de school aan de Lyceumlaan hadden vanuit de flat mensen op het dak zien lopen en alarmeerde de politie. Agenten gingen strategische plekken in de omgeving staan en gingen op onderzoek uit. Een ladderwagen van de brandweer werd opgeroepen om op het dak te kunnen zoeken.

Een politiehond is met zijn baasje door de brandweer het dak op gehesen om daar op onderzoek te gaan. De agent vond wel een paar handschoenen op het dak maar het is nog onbekend of deze van inbrekers zouden zijn of daar vanwege werkzaamheden zijn achtergelaten. De hond heeft uitgebreid op het dak gezocht maar er werden geen inbrekers (meer) aangetroffen. De zoektocht werd hierbij gestaakt en de hond werd weer van het dak gehaald.