Schiphol-Rijk – Bij een zwaar ongeval op Schiphol-Rijk zijn in de nacht van maandag op dinsdag twee gewonden gevallen. Het ongeval gebeurde even voor twaalven op het kruispunt van de N201 met de Koolhovenlaan. Op het kruispunt kwamen twee personenwagens hard met elkaar in botsing.

Diverse hulpdiensten, waaronder een traumateam, werden opgeroepen om assistentie te verlenen. De bestuurder van een van de voertuigen moest uit zijn voertuig worden geknipt. Nadat het dak was verwijderd kon de man uit zijn benarde positie worden bevrijd.

De bestuurders van beide voertuigen zijn met spoed naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere behandeling. De verkeersongevallenanalyse (VOA) van de KMar is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval. De weg was lange tijd afgesloten voor verkeer.

Publicatie Haarlems Dagblad