Heemskerk – Een automobilist is maandagavond met hoge snelheid tegen een boom en geparkeerde auto gecrasht op de Euratomsingel in Heemskerk. Het ongeval gebeurde rond kwart voor tien toen de bestuurder eerst een vluchtheuvel raakte toen aan de andere kant van de weg raakte en vervolgens weer schuin over de weg reed en tegen een geparkeerde auto en boom tot stilstand kwam.

Naast politie en ambulance werd ook de brandweer gealarmeerd omdat de bestuurder bekneld zou zitten. Bij aankomst van de hulpdiensten was de bestuurder echter al uit zijn voertuig en er zelfs vandoor gegaan. Diverse politie-eenheden zijn opzoek gegaan maar vooralsnog is hij nog niet aangetroffen. De brandweer heeft de auto veilig gesteld en de politie heeft een telefoon en pasje uit het voertuig veilig gesteld. Naast de auto van de bestuurder liep ook de geparkeerde auto forse schade op.

Het is nog onbekend waarom de bestuurder er vandoor is gegaan.

Publicatie NHD