Haarlem – Voor het BNN programma proefkonijnen zijn Jan Versteegh en Geraldine Kemper maandagmiddag met een scootmobiel over een sloot gereden. De twee BNN presentatoren zijn over de Zomervaart in Haarlem gesprongen.

Nadat alles helemaal was voorbereid en een motor al over het water was gereden was het rond tien voor vier zover. Met een behoorlijke vaart kwamen ze met de brommobiel een schans opgereden, vlogen over het water en kwamen raakte aan de overkant met de punt de grond. De wagen stuiterde vervolgens door en kwam op zijn kop tot stilstand.

De gereedstaande hulpverleners kwamen vervolgens in actie en na enige tijd kon eerst Jan en toen Geraldine de wagen verlaten. Jan Versteegh gaf aan dat dit eens maar nooit meer is. Na de sprong had hij wat last van zijn voet.

Publicatie Haarlems Dagblad