Velserbroek – De brandweer moest vrijdagavond in actie komen om een woningbrand te blussen in Velserbroek. Rond tien uur was er brand uitgebroken in een woning aan de Waterscheerling. De bewoner probeerde de brand nog tevergeefs te blussen. Bij aankomst van de brandweer staakte hij z’n poging en kwam de woning uit. Nadat de brandweer de woning was binnen gegaan was het vuur snel geblust.

Een raam werd ingeslagen en de rook werd met een grote overdrukventilator de woning uitgeblazen. De schade in de woning is groot. De bewoner is door ambulancepersoneel nagekeken op rookinhalatie. Na controle hoefde hij niet mee naar het ziekenhuis. Het is nog onbekend wat er precies in de woning in de brand is gevlogen. Veel omwonenden waren naar buiten gekomen om te kijken naar de verrichtingen van de brandweer.