Overveen – Bij een ongeval op de Zeeweg in Overveen zijn donderdagavond twee gewonden gevallen. Rond half negen ging het mis op het fietspad richting het strand ter hoogte van het parkeerterrein bij de Bokkedoorns. Twee fietsers kwamen met de sturen in elkaar en vervolgens ten val. Twee ambulances werden opgeroepen om hulp te bieden. De gewonde vrouw werd door omstanders geholpen in afwachting op de ambulance. Ze is samen met de man die bij het ongeluk betrokken was na de eerste zorg naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere behandeling.

Een half uur eerder gebeurde er ook al een ongeval even verderop op het fietspad langs het strand. Toen kwamen een fietser en een meisje met elkaar in botsing ter hoogte van De Branding. Het meisje is door ambulancepersoneel geholpen maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Wel kreeg ze een troosbeertje van een agente.

Publicatie Haarlems Dagblad