Nieuw-Vennep – De Hoofdweg in Nieuw-Vennep is vrijdagochtend lange tijd afgesloten geweest na een fiks verkeersongeval. Rond kwart voor elf ging het mis toen een automobilist vanaf het terrein van het crematorium de Hoofdweg opreed omdat hij de verkeerde afslag had genomen voor het parkeerterrein. Toen de bestuurder de weg opreed zag hij een andere automobilist over het hoofd met een fikse aanrijding tot gevolg.

Meerdere ambulances en de brandweer werden opgeroepen om hulp te bieden. Alle inzittenden zijn gecontroleerd maar gelukkig hoefde er uiteindelijk niemand mee naar het ziekenhuis. Nadat de inzittenden waren gecontroleerd konden ze alsnog naar het crematorium om de uitvaartdienst bij te wonen.

De Hoofdweg tijdens de afhandeling van het ongeval lange tijd afgesloten geweest tussen Hoofddorp en Nieuw-Vennep.

Publicatie Haarlems Dagblad