Hoofddorp – Bij een verkeersongeval tussen een stadsbus van Connexxion en een personenwagen zijn in de nacht van donderdag op vrijdag meerdere gewonden gevallen. Het ongeval gebeurde rond kwart voor een op het kruispunt van de Van Heuven Goedhartlaan met de Graan voor Visch nabij het station.

De personenwagen kwam met de zijkant van de stadsbus in botsing. Twee ambulances kwamen ter plaatse om de inzittenden van de bus en de auto te controleren en behandelen aan de verwondingen. De buschauffeur en een andere persoon uit de bus moesten na de eerste zorg voor verdere behandeling mee naar het ziekenhuis.

De inzittenden van de personenwagen raakten ook gewond maar konden ter plaatse worden behandeld. De verkeersongevallenanalyse van de politie is een onderzoek gestart om de toedracht van het ongeval te achterhalen. Vermoedelijk is een van de bestuurders door rood gereden.

Vorige week gebeurde op hetzelfde kruispunt ook al een ongeval. Toen tussen een auto en een schipholtaxi. Het kruispunt was tijdens de afhandeling van het ongeval deels afgesloten voor het overige verkeer.

Publicatie Haarlems Dagblad