Overveen – Bij een verkeersongeval op de Zeeweg (N200) in Overveen zijn woensdagavond twee gewonden gevallen. Het ongeval gebeurde rond half acht toen een motorrijder die richting Bloemendaal aan Zee reed van de weg raakte, over de hoge middenberm ging en aan de andere kant van de berm tot stilstand kwam.

Meerdere ambulances en een traumateam werden opgeroepen om hulp te bieden. Beide slachtoffers, een man en een vrouw, zijn door ambulancepersoneel gestabiliseerd. Gezien de ernst van het letsel zou de ambulance en het traumateam een rendez-vous bij de Ikea in Haarlem hebben.

De verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval. Eerder op de avond gebeurde er ook al een ongeval op de kop van de Zeeweg waarbij een vrouw gewond geraakte.