Badhoevedorp – Een vrouw is woensdagochtend gewond geraakt bij een verkeersongeval in Badhoevedorp. Rond kwart over tien ging het mis op de kruising van de Schipholweg met de Sloterweg en kwamen twee busjes met elkaar in botsing. Naast de brandweer, politie en ambulance werd ook het traumateam opgeroepen om hulp te bieden.

Een vrouw is opgevangen door ambulancepersoneel. Na de eerste zorg in de ambulance is ze naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere behandeling. Gelukkig bleek het letsel mee te vallen en hoefde het traumateam niet in actie te komen. Door het ongeval was de kruising Schipholweg / Sloterweg deels afgesloten en kon het verkeer dat naar de Sloterweg af wilde slaan richting de Tweeduizend El geen gebruik maken van de afslag. Nadat de wagens van de weg waren gehaald en het wegdek schoongeveegd kon de weg weer worden vrijgegeven.


Publicatie Haarlems Dagblad