Zwaanshoek – De hulpdiensten zijn donderdagochtend in grote getalen uitgerukt nadat er een auto in het water werd aangetroffen. Toen het licht werd zagen voorbijgangers even voor zevenen een auto in het water langs de Drie Merenweg (N205) bij Zwaanshoek liggen. Brandweer, ambulance en politie kwamen met spoed in actie om hulp te bieden.

Al snel bleek dat de auto al even in het water lag en de bestuurder er na het ongeval vandoor is gegaan. Duikers van de brandweer konden dan ook snel weer vertrekken. De politie is nog opzoek naar de bestuurder van de wagen. Het voertuig zal vermoedelijk pas na de spits worden geborgen om de overlast voor het overige verkeer te beperken. De Drie Merenweg richting Haarlem is door het ongeval enige tijd afgesloten geweest voor het verkeer.


Publicatie Haarlems Dagblad