Overveen – De bestuurder van een personenwagen is zondagmiddag gewond geraakt nadat hij met zijn wagen in botsing was gekomen met een politiewagen. Het ongeval gebeurde rond vier uur toen de bestuurder met zijn gezin over de Brouwerskolkweg reed en linksaf de Tetterodeweg af in wilde slaan. Een politievoertuig haalde hem op dat moment net in met een botsing tot gevolg. De politiewagen kwam tegen een hekwerk bij een viaduct tot stilstand.

Diverse hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse om hulp te bieden. De bestuurder van de personenwagen moest uiteindelijk mee naar het ziekenhuis voor controle. De twee kinderen en vrouw die ook in de wagen zaten kwamen met de schrik vrij en zijn met een politiebusje naar huis gebracht. De twee agenten zijn naar het politiebureau gebracht om bij te komen.

De verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval. Het is nog onduidelijk of de politiewagen met optische en geluidssignalen reed ten tijde van het ongeval.


Publicatie Haarlems Dagblad