Haarlem – Een automobilist is er in de nacht van vrijdag op zaterdag vandoor gegaan nadat hij een zware aanrijding had veroorzaakt. De bestuurder kwam rond half een uit de Raaks parkeergarage de Wilhelminastraat opgereden toen deze al slingerend bijna een paar mensen in een bushokje aanreed, vervolgens een prullenbak naast het bushokje uit de grond reed en vervolgens vol tegen een geparkeerde wagen aanreed.

De automobilist besloot echter niet te stoppen maar is doorgereden. De politie plaatse na het ongeval een oproep op twitter uit te kijken naar de wagen, welke mogelijk een BMW uit de 1 serie is met behoorlijke schade. Agenten kwamen ter plaatse om de gegevens van de getuigen te noteren. De eigenaresse van de wagen is gebeld welke naar de schade kwam kijken. De zwaar beschadigde wagen is door een sleepbedrijf weggehaald. De veroorzaker is vooralsnog niet gepakt.