Hoofddorp – De hulpdiensten zijn vrijdagavond met groot materieel uitgerukt nadat er een auto in een sloot terecht was gekomen. Het ongeval gebeurde even voor twaalven op de IJweg ter hoogte van de Oksholm. Een bestuurster van een auto besloot om via een voetgangerspad naar haar woning te rijden. De vrouw raakte een paaltje en kwam bij de actie die ze daarna deed met de achterkant in het slootje ernaast terecht.

Diverse hulpdiensten, waaronder een duikteam en een traumateam, werden opgeroepen om hulp te bieden. Gelukkig bleek het letsel erg mee te vallen. Ze wilde na het ongeval al slingerend naar huis lopen, maar dat hielden agenten tegen. Ze moest mee naar het politiebureau omdat ze overduidelijk veels te veel alcohol had genuttigd. De wagen is later door een bergingsbedrijf uit de sloot gehaald.