Bloemendaal – Een automobilist van een Poolse wagen is dinsdagochtend tegen een geparkeerde auto in Bloemendaal tot stilstand gekomen. Het ongeval gebeurde even voor half acht toen een automobilist over de Korte Kleverlaan reed en ter hoogte van het zebrapad tegen een bord reed en toen tegen de geparkeerde wagen tot stilstand kwam. Deze schoot vervolgens tegen de wagen die daarvoor stond geparkeerd.

De bestuurder van de auto raakte bij het ongeval gewond. Hij is opgevangen door ambulancepersoneel en na de eerste zorg naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere behandeling. De drie wagens liepen door de crash schade op. Politieagenten hebben geassisteerd bij de afhandeling van het ongeval en de gegevens van de partijen genoteerd. Het is nog onduidelijk hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.