IJmuiden – Een man is donderdagmiddag gewond geraakt bij een steekpartij in IJmuiden. Rond half twee zou het incident zich hebben afgespeeld in de Trompstraat waarna politie en ambulance werden opgeroepen om hulp te bieden.

Het slachtoffer is na de eerste zorg naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere behandeling. De politie roept via twitter getuigen op zich te melden. De politie staat voor een woning aan de Trompstraat en verderop in de Willebrordstraat is een gedeelte van de straat afgezet rondom een handdoek.

Volgens omstanders zou het slachtoffer een man zijn geweest. Het is nog onduidelijk of er op straat of in de woning is gestoken.

Update persbericht politie:

IJmuiden – Bij een steekincident in IJmuiden is donderdag een 30-jarige man uit Roemenië gewond geraakt. Het slachtoffer is voor behandeling naar het ziekenhuis vervoerd.

De politie heeft het slachtoffer nog niet uitgebreid kunnen spreken. Aan het steekincident ging volgens het slachtoffer een ruzie vooraf. Daarbij werd het slachtoffer door een man gestoken. Dit gebeurde in een klein parkje ter hoogte van de Kanaaldijk in IJmuiden. Na het steekincident ging de verdachte er vandoor. Het slachtoffer is vervolgens naar zijn verblijfsplaats aan Tromstraat gegaan en heeft daar rond 13.30 uur de hulpdiensten gebeld.

De politie stelt een onderzoek in naar het steekincident. Getuigen worden verzocht te bellen met 0900-8844. De politie is vooral opzoek naar mensen die in de ochtenduren iets rond het parkje aan de Kanaalstraat hebben gezien.