Velsen-Zuid – Het verkeer dat via de A22 naar Velsen-Zuid wilde rijden ondervond zaterdagmiddag veel hinder door een verkeersongeval. Rond half twee waren er vier voertuigen betrokken bij een kop-staart aanrijding op de afrit van de A22 voor de verkeerslichten bij de Amsterdamseweg (N202).

Diverse hulpdiensten kwamen ter plaatse. Een oudere man is door ambulancepersoneel opgevangen. Gelukkig bleken zijn verwondingen mee te vallen en hoefde hij na behandeling niet mee naar het ziekenhuis. Hij is door agenten vervolgens opgevangen.

De voorste wagen die bij het ongeval betrokken was is na de aanrijding doorgereden. Er ontstond door het ongeval een lange file op de afrit van de A22 omdat er maar 1 van de drie rijbanen beschikbaar was. Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om twee van de drie voertuigen af te slepen.