Bentveld – Een automobilist is woensdagmiddag met zijn auto van de weg geraakt en tegen een boom tot stilstand gekomen in Bentveld. De man reed samen met 2 andere personen in een auto over de Bentveldseweg richting Bentveld toen het rond kwart over een mis ging.

De bestuurder schrok vermoedelijk van een automobiliste die vanaf de andere kant kwam aangereden waarna hij van de weg raakte. De man raakte een boompje, vervolgens een hekwerk en kwam uiteindelijk tegen een andere boom tot stilstand.

Ambulance en politie kwamen ter plaatse om de drie personen te behandelen. De verwondingen vallen vermoedelijk mee, maar gezien de klap en alle airbags uit zijn, moesten ze alle drie mee naar het ziekenhuis voor controle. De Bentveldseweg was door het ongeval in beide richtingen afgesloten voor verkeer. De automobiliste die vanaf de andere kant kwam aangereden, kwam met de schrik vrij.