Amsterdam – Een grote groep agenten met kogelwerende vesten aan zijn donderdagmiddag rond kwart over een de flat ingegaan waar deze ochtend een schietpartij heeft plaatsgevonden.

Bij het schietincident in de H. Cleyndertweg is een man gewond geraakt. Hij is met spoed naar een ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek naar de toedracht, er is nog geen verdachte aan te houden.

Om 10.40 uur kwam er een melding binnen dat er een man gewond was geraakt bij een schietincident. De man werd op straat aangetroffen en is naar een ziekenhuis gebracht. Nader onderzoek wees uit dat er waarschijnlijk geschoten is in het appartementencomplex aan de H. Cleyndertweg. Een arrestatieteam is het pand ingegaan omdat de verdachte mogelijk nog in het pand aanwezig was. Hij is echter niet meer aangetroffen.

Rond kwart over een is dus een grote groep agenten met kogelwerende vesten aan de flat weer binnen gegaan.