Velserbroek – In de Gamma-bouwmarkt aan de Kleermakerstraat in Velserbroek heeft donderdag rond 04.30 uur een ramkraak plaatsgevonden. Het is voor de tweede keer in korte tijd dat er op deze manier in Velserbroek in een bouwmarkt werd ingebroken.

Het filiaal van Praxis in Velserbroek is in de nacht van maandag op dinsdag het doelwit van een ramkraak geweest. Rond vier uur werden de schuifdeuren van de zaak aan de Meubelmakerstraat met een auto geramd.

Het is vermoedelijk bij een poging gebleven. Eerder deze week was de vlakbij gelegen Praxis het doelwit van inbrekers. De auto is vermoedelijk naar achteren de winkel ingereden, in de winkel ligt namelijk glas van het achterraam van de auto.

De inbrekers hebben veel schade gemaakt in de Gamma. Er lijkt niks te zijn weggenomen.

Na de ramkraak is er een voertuig weggereden. De politie zoekt getuigen. Mensen met informatie worden verzocht 0900-8844 te bellen.