Amsterdam – Bij een schietpartij in de Vier Heemskinderenstraat in Amsterdam is maandagavond even na elven een man gewond geraakt.

Meerdere ambulances en het traumateam uit Amsterdam werden opgeroepen. Iets later is de brandweer ter plaatse gekomen om het slachtoffer op een brancard uit een woning op de tweede etage te hijsen.

Volgens een woordvoerder van de politie vond de schietpartij in een woning plaats. Het slachtoffer was nog bij kennis en is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.

Enige tijd heeft er een politiehelikopter boven de buurt gehangen en stonden er in de omgeving politiewagens te posten. Nadat het slachtoffer naar het ziekenhuis was vervoerd is er nog een ambulance ter plaatse gekomen. De broeders zijn naar binnen gegaan en later hebben ze het pand weer verlaten.

De politie vraagt getuigen van de schietpartij zich te melden.

update persbericht politi:e

Amsterdam – In een woning in Amsterdam West is vannacht een man beschoten. De politie is op zoek naar getuigen.
Ambulance

Op 26 december rond 23.00 uur wordt er geschoten in een woning aan de Vier Heemskinderenstraat in Amsterdam Nieuw-West. Een man (38) raakt gewond, hij is naar het ziekenhuis gebracht. Wat er zich precies in de woning heeft afgespeeld, is nog niet duidelijk. Was u getuige of hebt u informatie over de achtergrond van dit schietincident? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem vi a0800-7000.