Haarlem –Een motorrijder is dinsdagochtend gewond geraakt nadat hij tegen een auto was gebotst. Het ongeval gebeurde rond half twaalf op het Prinsen Bolwerk nabij het station in Haarlem. De motorrijder klapte tegen de achterkant van de wagen en kwam vervolgens ten val.

Meerdere ambulances kwamen ter plaatse. Het slachtoffer is door ambulancepersoneel gestabiliseerd waarna hij met spoed naar het Spaarne Gasthuis is overgebracht voor verdere behandeling.

De weg is door het ongeval lange tijd afgesloten voor het verkeer. De verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie zal eerst onderzoek doen naar de toedracht van het ongeval. Doordat het Prinsen Bolwerk was afgesloten kozen veel automobilisten ervoor via de Jansweg lang het station (welke eigenlijk verboden voor auto’s is) hun weg te vervolgen.