Beverwijk – Een automobilist is dinsdagavond gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval in Beverwijk. Rond kwart over acht ging het mis op de A9 richting Alkmaar ter hoogte van Beverwijk. De man raakte van de weg, ramde een verkeerskast en kwam op z’n kop in de sloot naast de weg tot stilstand.

Diverse hulpdiensten, waaronder een traumateam, werden opgeroepen om hulp te bieden. Het slachtoffer was gelukkig vrij snel uit zijn voertuig en is opgevangen door ambulancepersoneel. Na de eerste zorg is hij naar het ziekenhuis overgebracht. De wagen is door de brandweer uit de sloot gehaald om te kijken of er verder echt niemand meer in de wagen zat.

Het is nog onduidelijk hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. Een getuigen meldde zich later en vertelde dat hij vlak na de wijkertunnel een automobilist zag slingeren over de weg, de politie heeft de zaak in onderzoek.