Heemstede – De politie is nog op zoek naar de bestuurder van een personenauto, die op vrijdagavond betrokken raakte bij een verkeersongeval op de Glipperweg in Heemstede. De identiteit van de bestuurder is bekend.

Omstreeks 22.30 uur reed de verdachte in een personenauto over de Glipperweg. Hier raakte hij aan de rechterzijde van de weg de trottoirband. De bestuurder raakte de macht over het stuur kwijt, raakte in een slip en raakte in de berm drie lantarenpalen (waarvan er eentje afbrak) en ontwortelde twee komen. De auto kwam uiteindelijk op de rijbaan tot stilstand. Volgens getuigen verkeerde de bestuurder onder invloed van alcohol.

De bestuurder van de auto bleef niet op de plaats van het ongeval, maar werd korte tijd later opgehaald door een andere auto. Hij kon nog niet worden achterhaald.

De politie stelt een nader onderzoek in.