Santpoort-Zuid – Een geparkeerde auto liep donderdagmiddag forse schade op nadat er een boom op was gevallen. De boom heeft de hevige storm die over het land raast niet overleeft. Rond half vijf hoorde buurtbewoners een doffe klap waarna ze de grote boom dwars over de Brederoodseweg zagen liggen. In de val heeft de boom met de bovenkant een geparkeerde wagen geraakt. De bestuurster van de auto was erg opgelucht dat ze net enkele minuten ervoor uit was gestapt en naar binnen was gegaan en niet tijdens de klap nog in de auto zat.

De brandweer is erbij gehaald om de boom in stukken te zagen om de weg weer vrij te maken. Buurtbewoners klaagden wel omdat ze al eerder aan de gemeente hadden aangegeven dat de boom niet meer in orde zou zijn. Voor de eigenaren van de auto is het vermoedelijk extra zuur omdat de wagen alleen WA verzekerd is.