Santpoort-Noord – Een auto is zondagochtend zwaar beschadigd geraakt nadat een automobilist een lantaarnpaal uit de grond heeft gereden op de oprit naar de N208. Even na half drie ging het mis toen de bestuurder vanaf het Delftplein de N208 richting Velserbroek op wilde rijden.

Door nog onbekende oorzaak raakte de man van de weg, raakte een lantaarnpaal en kwam in de berm tot stilstand. Een ambulance kwam ter plaatse om de bestuurder na te kijken maar gelukkig hield hij geen ernstig letsel aan het ongeval over.

Wel bleek uit een eerste ademanalyse dat de man vermoedelijk teveel heeft gedronken. Hij is aangehouden en naar het politiebureau overgebracht voor een uitgebreide ademanalyse om te kijken hoeveel hij precies heeft gedronken. De zwaar beschadigde wagen is door een bergingsbedrijf afgesleept.