Haarlem – Het verkeer op de Westelijke Randweg (N208) in Haarlem ondervond woensdagochtend veel hinder door een verkeersongeval. Even na half tien ging het mis vlak voor het kruispunt met de Zijlweg. Een vrouw botste met haar wagen achterop een personenwagen. In totaal waren er bij de kop-staart aanrijding vier voertuigen betrokken.

Twee ambulances en de politie kwamen ter plaatse om hulp te bieden. De bestuurster van de achterste wagen is na de eerste zorg door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere zorg. De bestuurders van de overige drie voertuigen konden na het invullen van de schadeformulieren hun weg weer vervolgen.

Door het ongeval waren drie van de vier rijstroken afgesloten waardoor er een fikse file voor het ongeval ontstond. Een bergingsbedrijf heeft het voertuig van de vrouw later opgehaald.