Bennebroek – Een dronken automobilist heeft voor veel schade gezorgd bij een verkeersongeval in Bennebroek. De man reed rond kwart voor twee over de Meerweg toen het door nog onbekende oorzaak mis ging. De man schoot van de weg en raakte de stoeprand waardoor zijn rechter voorwiel helemaal afbrak. Via de stoep ramde de man vervolgens vol het hekwerk van een tuin van een woning op een hoek met het Karel Doormanplantsoen en schoot vervolgens weer terug de weg op.

De ravage was groot en de brokstukken van de auto en het hekwerk van de tuin lagen over een groot stuk verspreid. De bestuurder is opgevangen bij de geschrokken buurtbewoners waar het hek van was geraakt.

Politie en ambulance kwamen ter plaatse om hulp te bieden. Het slachtoffer is door ambulancepersoneel opgevangen en na de eerste zorg naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere zorg. Uit een eerste test bleek dat de bestuurder vermoedelijk teveel heeft gedronken. Een agent is in de ambulance mee naar het ziekenhuis gereden.

De zwaar beschadigde wagen is door een bergingsbedrijf opgehaald