Haarlem – Een automobilist is er zondag in alle vroegte vandoor gegaan nadat hij tegen een geparkeerde auto was gebotst. Het ongeval gebeurde even voor vieren op de Zijlvest in het centrum van Haarlem. Veel omstanders hoorde de harde klap. De bestuurder was ter hoogte van de Zijlstraat tegen de geparkeerde auto gebotst welke door de klap vervolgens tegen de auto daaraan klapte.

De automobilist besloot niet te stoppen en reed met zijn auto weg. De schade was echter zo groot dat hij zijn wagen even verderop op de Kinderhuisvest stil moest zetten. Nadat de wagen niet meer verder kon is hij er snel vandoor gegaan.

De zwaar beschadigde achtergelaten auto is door een bergingsbedrijf opgehaald. Ook de geparkeerde wagen raakte zwaar beschadigd en kan zo niet meer rijden.

Het is nog onduidelijk hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. De politie is opzoek naar de bestuurder maar deze is vooralsnog niet gevonden.