Velsen-Noord – Een automobiliste is maandagochtend met haar wagen in de sloot terecht gekomen op de oprit naar de A22 richting Alkmaar. Rond half zeven ging het mis toen de vrouw vanaf de Velsertraverse de A22 op wilde rijden. De vrouw raakte aan de linkerkant van de weg de vangrail en na een stuurcorrectie schoot ze vervolgens rechts de sloot in.

Diverse hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, werden opgeroepen. Gelukkig kon het slachtoffer vrij snel haar voertuig verlaten en hoefde het traumateam niet in actie te komen . Ze is opvangen door ambulancepersoneel. Ze kon ter plaatse worden behandeld, wel hield ze aan haar avontuur een nat pak over.

Tijdens de bergingswerkzaamheden is de oprit naar de A22 helemaal afgesloten voor verkeer. De wagen is door een bergingswagen uit de sloot gehaald.