Haarlem – Een vrouw is maandag aan het begin van de avond met haar scootmobiel te water geraakt in Haarlem. De vrouw reed rond kwart over zes over de Nieuweweg toen het bij een verkeersdrempel mis ging. De vrouw wilde met haar wagen om de drempel heenrijden en kwam vervolgens met haar wagentje in de sloot terecht.

Meerdere hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. De vrouw is door brandweerduikers vanaf de andere kant van de sloot weer overgebracht. Omdat ze onder het kroos uit de sloot zat is ze vervolgens met een brandweerslang schoongespoten.

Ambulancepersoneel heeft haar vervolgens nagekeken maar gelukkig bleven de verwondingen mee te vallen. Ze is met de ambulance thuis afgezet. De scootmobiel is ook schoongespoten en zal later worden opgehaald.

Het is niet de eerste keer dat het hier mis ging. In het verleden was hier ook al een vrouw met een scootmobiel te water geraakt.