Heemstede – De brandweer van Heemstede moest dinsdagmiddag in actie komen nadat er brand was uitgebroken in een grote puincontainer. Rond kwart voor twee werd de brand in de container aan de Bronsteeweg ontdekt waarop direct de brandweer werd gealarmeerd.

Met schuin en water is de brandweer zo’n 30 minuten bezig geweest om het vuur helemaal uit te krijgen. Terwijl de brandweer het vuur aan het blussen was, is de straat afgezet. Een automobilist die geen zin had om te wachten is om de brandweerwagen gereden en reed hierbij over een brandslang die hierdoor kapot ging. De automobilist reed na het incident door, het kenteken van de auto is genoteerd.

Het is nog onduidelijk wat de oorzaak van de brand is geweest. De bluswerkzaamheden trokken veel aandacht van de kinderen die in de buurt net uit school kwamen.