Santpoort-Noord – Bij een eenzijdig verkeersongeval in Santpoort-Noord zijn vrijdagmiddag twee gewonden gevallen. Rond kwart voor een ging het mis toen een oudere man (82) door nog onduidelijke oorzaak op het Burgemeester Weertsplantsoen met zijn auto de stoep op reed en tegen de gevel van een appartementencomplex tot stilstand kwam. Het ongeval gebeurde op de hoek met de Tulpenstraat.

Diverse hulpdiensten kwamen ter plaatse om assistentie te verlenen. De bijrijdster moest met de hulp van de brandweer uit haar voertuig worden gehaald. Zowel de bestuurder als de bijrijdster zijn na de eerste zorg naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere behandeling. Het hondje van het echtpaar is opgevangen.

Het rijbewijs van de 82 jarige man is in beslag genomen. Het Burgemeester Weertsplantsoen was door het ongeval afgesloten.