Haarlem – Een verwarde vrouw zorgde zaterdagmiddag voor consternatie aan de Spoorwegstraat in Haarlem. De vrouw was op het balkon geklommen en naar een andere woning geklommen alwaar ze op de rand was gaan zitten. De Spoorwegstraat is vervolgens door de politie afgezet.

Terwijl een arrestatieteam onderweg was gooide de vrouw plantenbakken en andere spullen die op het balkon stonden naar beneden. Geparkeerde voertuigen raakte hierdoor beschadigd.

Uiteindelijk kon de vrouw door agenten van de rand worden getrokken en overmeesterd. De vrouw is meegenomen en zal speciale zorg krijgen.

De Spoorwegstraat was ruim anderhalf uur afgesloten. Een paar verderop gelegen winkels waren eerder gaan sluiten en klanten van de Albert Heijn konden de winkel vrij lastig bereiken. De eigenaren van de beschadigde voertuigen zullen aangifte bij de politie wegens vernieling doen.