Haarlem – Een vrouw is woensdagmiddag gewond geraakt bij een kop-staart aanrijding waarbij vier voertuigen waren betrokken. Rond kwart over een remde de voorste wagen op de Oudeweg bij de verkeerslichten met de Gedempte Oostersingelgracht voor een overstekend dier. De twee wagens erachter konden op tijd remmen maar de wagen daarachter niet en klapte er bovenop. De auto voorste auto, die voor het dier remde, werd zelf niet geraakt en is na het ongeval ook direct doorgereden. De politie is nog opzoek naar de wagen.

Een vrouw uit een van de voertuigen is door ambulancepersoneel opgevangen. Na de eerste zorg is ze naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere behandeling.

Het achterste voertuig is door een bergingsbedrijf afgesleept, de overige konden nog rijden. Het wegdek zal eerst nog moeten worden gereinigd voordat de weg weer kan worden vrijgegeven.