Breukelen – Het slachtoffer van een schietpartij vrijdagmiddag bij station Breukelen is overleden. Het gaat om een 30-jarige Amsterdammer. Volgens Het Parool gaat het om Jaïr Wessels.

Rond 15.00 uur kreeg de politie melding dat er was geschoten op een parkeerterrein bij het station in Breukelen. Het slachtoffer is naar een ziekenhuis gebracht, en is daar komen te overlijden. Het gaat om een 30-jarige Amsterdammer.

De politie startte direct een onderzoek. Het parkeerterrein is lange tijd afgezet geweest voor uitgebreid sporenonderzoek. De recherche is druk bezig met onderzoek naar de aanleiding en de precieze toedracht van de schietpartij.

Jaïr “Djaga” Wessels was verdachte van de liquidatiepoging op Etous Belserang in 2011. Hij crashte toen met een medeverdachte op de A9 bij Zwanenburg.

Zie ook bericht van 10 november 2011:
Auto met criminelen gecrasht op de A9 bij Zwanenburg