Haarlem – Het Texaco tankstation aan de Planetenlaan in Haarlem-Noord is woendsagavond het doelwit van een overval geweest. Rond half twaalf kwam een getint persoon met een donkerblauwe jas met bont aan de capuchon de shop bij het tankstation binnen en bedreigde het aanwezige personeelslid en eiste geld.

Na de overval ging de dader er vandoor waarna de politie direct een grote zoekactie is gestart. Het achtergelegen Schoterbos werd omsingeld en agenten stonden op strategische plekken. Via burgernet werd gevraagd uit te kijken naar de dader. Mogelijk is hij er na de overval in een oud model grijze citroen vandoor gegaan.

Het tankstation is na de overval met lint afgezet en medewerkers van de Forensische Opsporing hebben alle sporen veilig gesteld. Het is nog onbekend hoeveel de dader precies buit heeft gemaakt.