Overveen – Een oudere vrouw is donderdag rond het middaguur gewond geraakt nadat ze werd aangereden door een afslaande auto. De automobilist reed op de rotonde bij de Bloemendaalseweg en wilde afslaan richting de Militairenweg richting Zandvoort. De man zag een ouder echtpaar over het hoofd welke op de rotonde fietste. Bij het afslaan raakte de man de vrouw op de fiets welke vervolgens lelijk ten val kwam.

De vrouw had behoorlijke last van haar arm en schouder. Toegesnelde ambulancemedewerkers hebben zich vervolgens over het slachtoffer ontfermd. Na de nodige zorg is ze naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere zorg. Politieagenten hebben de gegevens van beide partijen genoteerd.

Op deze rotonde gebeuren regelmatig ongevallen met afslaande automobilisten die geen voorrang verleden aan fietsers welke hier rijden.