Haarlem – Een man is dinsdagmiddag gewond geraakt nadat hij te water was geraakt langs de Europaweg in Haarlem. De man werd daar rond vier uur in het water ontdekt in het water bij het kruispunt met de Schipholweg. Vermoedelijk lag hij al even in het water voordat hij werd ontdekt.

Diverse hulpdiensten werden opgeroepen om hulp te bieden. Het slachtoffer is uit het water gehaald en opgevangen door de hulpdiensten. Na de eerste zorg is hij naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere zorg.

Het slachtoffer was wel aanspreekbaar maar mede omdat hij van buitenlandse komaf is, is nog niet duidelijk wie de man is en wat er precies is gebeurd voordat hij het water in is gekomen. In een hoek van het water werd wel een fiets aangetroffen maar het is niet duidelijk of deze eventueel van het slachtoffer was.

De politie heeft de zaak in onderzoek.