Haarlem – Een vrouw is vrijdagochtend gewond geraakt bij een verkeersongeval in Haarlem. De vrouw reed op haar scooter over de Prins Bernhardlaan toen ze rond kwart over tien werd aangereden door een auto. De automobiliste wilde vanaf de Zomervaart de Prins Bernhardlaan oprijden. Door de laagstaande zon zag de vrouw echter niet dat er een scooter aan kwam gereden met een aanrijding tot gevolg. De oudere vrouw op de scooter kwam ten val.

Toegesnelde ambulancemedewerkers hebben het slachtoffer opgevangen en naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere behandeling. Door het ongeval was de doorgang van de Zomervaart naar de Prins Bernhardlaan afgesloten en was op de Prins Bernhardlaan slechts 1 rijstrook beschikbaar voor het overige verkeer. Politieagenten hebben geassisteerd bij de afhandeling van het ongeval en hebben de scooter van het slachtoffer bij haar huis afgezet.