Haarlem – Een personenwagen is vrijdagochtend gedraaid tegen een verkeerspaal tot stilstand gekomen bij een ongeval in Haarlem-noord. Rond half vijf ging het mis op de Spaarndamseweg nabij de Vondelweg. Een bedrijfswagen en de personenwagen kwamen met elkaar in botsing nadat de een door de gladheid in een slip was geraakt en tegen de andere wagen aan botste. De personenwagen maakte een draai en kwam met de bestuurderskant tegen een verkeerspaal tot stilstand. De bedrijfswagen raakte een lantaarnpaal en reed deze omver.

De bestuurder van de personenwagen is door ambulancepersoneel opgevangen en kon ter plaatse aan zijn verwondingen worden behandeld. De schade is groot. De bedrijfswagen en de personenwagen zijn door een bergingsbedrijf opgehaald. Op de brug waar het ongeval gebeurde was het op het moment van de aanrijding glad.