Uitgeest – Een automobiliste is vrijdagavond op de A9 bij Uitgeest met haar wagen gecrasht. De vrouw raakte rond kwart over acht meerdere malen de vangrail ter hoogte van de afslag naar de N203 toen ze de controle over haar voertuig verloor.

Brandweer, politie ambulances en zelfs een traumateam werden met spoed opgeroepen om hulp te bieden. De vrouw is opgevangen door ambulancepersoneel. Wonderwel raakte ze niet ernstig gewond en kon ze ter plaatse aan haar verwondingen worden geholpen. De twee linker rijstroken waren door het ongeval afgesloten voor het verkeer. Automobilisten konden daardoor alleen van de rechter rijbaan gebruik maken met een vertraging tot gevolg. Het voertuig van de vrouw is door een bergingsbedrijf afgesleept. Mogelijk heeft het onstuimige winterweer een oorzaak gespeeld.