Hoofddorp – Een man is donderdagavond gewond geraakt bij een schietpartij in Hoofddorp. Even na half twaalf werd er aan de Graan voor Visch geschoten waarbij een personenwagen en de man werd geraakt.

Meerdere ambulances en een traumahelikopter werden gealarmeerd om hulp te bieden. Het slachtoffer bleek in zijn bil te zijn geraakt. Hij is opgevangen door ambulancemedewerkers en na de eerste zorg met spoed naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere zorg. Het traumateam hoefde uiteindelijk niet te worden ingezet.

De politie is direct een zoekactie gestart. Lange tijd heeft er een politiehelikopter boven de locatie gehangen. Agenten met kogelwerende vesten hebben een plaatsdelict afgezet en een groot gedeelte rondom de locatie afgezet.

Voor zover bekend is de dader nog niet aangehouden. Het is nog onduidelijk wat het motief van de schietpartij is.