Overveen – Een personenwagen is donderdagmiddag over de kop geslagen bij een verkeersongeval op de Zeeweg richting Bloemendaal aan Zee. Rond half twee ging het vlak voorbij De Bokkedoorns mis. De wagen is vermoedelijk in de berm terecht gekomen waarna hij over de kop is geslagen en weer op vier wielen tot stilstand kwam.

Toegesnelde ambulancemedewerkers hebben beide inzittenden opvangen. Na de eerste zorg zijn ze beide naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere behandeling.

De Zeeweg richting Zandvoort was door het ongeval zo’n 40 minuten helemaal afgesloten. Later is een rijbaan vrijgegeven. Gezien de schade aan het wegdek is nog onduidelijk wanneer de weg weer helemaal vrij zal worden gegeven.

Afgelopen maandag was er ook al een ernstig ongeval waarbij een bromfietser is overleden na een ongeval met een auto.